Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Volunteering in Ladakh

Invitation

Modrý kámen (member of Hnutí Brontosaurus) invites you to become a volunteer teacher or construction worker for couple of weeks in summer 2009 in the Himalayan part of the Indian state Jammu and Kashmir - in Ladakh.

Náplní pobytu jsou dva až tři týdny dobrovolnické práce v místních školách a buddhistických klášterech. Působení ve škole bude mít formu týdenního kurzu zaměřeného na konkrétní téma nebo dovednost. Vítána je např. výtvarná nebo hudební zdatnost účastníka, ale především se očekává aktivní přístup při přípravě kurzu.) V klášterech se jedná o nekvalifikovanou manuální práci. Pobyt zpravidla nese rysy mnišského života. Samozřejmou součástí tábora je trekování, nebo návštěva kulturních památek (osobitá ladacká architektura a umění - kláštery, muzea, paláce).

Účastníci:

Akce je určena převážně pro věkovou skupinu účastníků 18 až 30+ let (mimo uvedenou věkovou skupinu účast možná pro předešlé osobní konzultaci) s dobrou (průměrnou) fyzickou a psychickou odolností.

Účastnický poplatek:

Dle zkušenosti z minulého roku tě tábor vyjde na 40 000Kč (včetně letenky Praha – Delhi a zpět, letenky Delhi – Leh a nákladů na obživu a ubytování v Indii, ale bez očkování - cca 6000Kč). Předem se skládá záloha.

Přihláška:

Pokud chcete strávit svůj volný čas v Severní Indii na táboře Krajní meze 09, vyplňte prosím následující Lustrovník a zašlete ho společně s vlastní fotografií buď na modry.kamencentrum.cz nebo klasickou poštou na adresu.