Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Staňte se členem našeho týmu

Brontosauři v Himálajích hledají na rok 2015 následující členy, kteří by rozšířili náš tým.

 

 

 

 

Koordinátor sbírkové výstavy na hudebních festivalech

Máte rádi letní hudební festivaly a chtěli byste jejich návštěvou udělat dobrou věc? Jedná se o komunikaci s letními festivaly, zajištění umístěn výstavy na festivalu a komunikaci s dobrovolníky, kteří výstavu obsluhují v průběhu léta 2015

Více informací

Redaktor webu

Jak se mohou ostatní lidi dozvědět o realizované pomoci dětem z Malého Tibetu? Jedině díky redaktorovi! Jedná se o vkládání článků na web, facebook, twiter a google plus

Více informací

Koordinátor výstavy

Umožněte ostatním, aby se taky mohli těšit z přírodních a kulturních krás Malého Tibetu. Zajistěte to, že Brontosauři budou mít umístěnu výstavu obrazů, každý měsíc na jiném místě a mohlo se tak zapojit mnoho dalších lidí.  

Více informací

Koordinátor stánku

K získání nových lidí, bez kterých nebudeme moct pomoci k dobré budoucnosti dětí z Malého Tibetu je nejlepší osobní oslovení. Zajistěte, že Brontosauři v Himálajích budou mít umístěn stánek na různých kulturních akcích v průběhu celého roku.

Více informací

Váš zájem prosím dejte vědět na email

info@brontosaurivhimalajich.cz

Z celého srdce si přejeme, aby se noví členové stali pevným jádrem Brontosaurů v Himálajích, díky kterému se podaří lépe pomáhat dětem z Malého Tibetu.