Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Akce: Uspořádejte přednášku Jiřího Sázela

Chcete vaše známé seznámit s tím, jaké je to s Dalajlámou stavět školu v Malém Tibetu? Pozvěte předsedu naší organizace, který školu podporuje od roku 2008.

Přednáška může být na následující témata

  • Stavba školy v Malém Tibetu – architektonické řešení, zkušenosti získané při stavbě nové školy, nové vs. Původní stavitelství a výhled do budoucnosti stavitelství v Malém Tibetu
  • Benefiční cesty do Malého Tibetu – zkušenosti a zážitky z dobrovolnictví, benefičním kurzu buddhismu, benefiční tibetské medicíně, benefičním himálajské výzvě a dalších cestách do Malého Tibetu.
  • Dalailáma – historie kontaktu Brontosaurů v Himálajích a 14. Dalailámy, jaký je osobní kontakt s 14. Dalajlámou, o co se 14. Dalajlámu zajímá při rozhodování o podpoře našeho projektu.
  • Rozvojová pomoc a její smysluplnost – jakými principy se řídí Brontosauři v Himálajích k tomu, aby zajistili kvalitní rozvojovou pomoc, jaké jsou naše dosavadní zkušenosti a co se nám osvědčilo a co bychom naopak nedoporučily.
  • Malý Tibet – Geografie, kulturní zvyky, náboženství, příroda, cestování, tamní lidi a všechno další týkající se Malého Tibetu

Přednáška FuckUp Night Praha Listopad 2016 

Ukázka z přednášky o Malém Tibetu - rok 2010

Přednáška na stavební konferenci Junniorstav rok 2010 

 

Všechny další podrobnosti prosím domluvte přímo s Jiřím Sázelem na

Fotografie: