Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Zorganizujte program v ČR pro ex-studenty Sonama a Khenraba

Ex-studenti přestavují velký potenciální pro naši komunitu a školu. Do ČR v listopadu přijedou Sonam a Khenrab a vy máte možnost je posunout je o něco kupředu inspirativním programem v ČR.

Kluci budou tlumočit mezi Ivou Bittovou a nomádským hudebníkem Ančukem na dvou koncertech v Brně 21.11. a Praze 22.11 v rámci projetu Iva Tibettová. Po koncertech mají volno a můžete pro ně zorganizovat libovolný program. To může být pozvání na oběd domů, pozvání k vám na chatu na lyže nebo do rodinné firmy k ukázce provozu – příklad programu z roku 2015 můžete vidět zde.

Návrhy programu posílejte Jiřímu Sázelovi do 12.9 na email

Predseda@brontosaurivhimalajich.cz

Posílejte obsah program – třeba chci kluky naučit lyžovat nebo co jim nabízíte – třeba ubytování v rodinné vile v Praze. Ještě vůbec není rozhodnuto, jestli si kluky budeme předávat jeden po jednom nebo s nimi třeba vyrazíme jako skupina na hory. Detaily potom dořešíme, teď jsou důležité, aby se sešli návrhy. Celkový plán bude potom komunikován s kluky a taky organizátory jejich program k tomu, aby byli všichni v pohodě.

Využijte tuto příležitost aktivně něco dalšího udělat pro budoucnost Mulbekhu, pro výměnu našich vzájemných pozitiv nebo oplatit ex-studentům to, jak se o vás pěkně starali v Mubekhu.

Bude super, když jejich program v ČR slavnostně odstartujeme na koncertech Ivy Tibettové, kde budou kluci překládat. Lístky si můžete objednat na webu

https://www.ivatibettova.cz/

 

Sonam Stanzin právě dokončil v Jammu studium zeměpisu, geologie a chemie a po škole chce začít pracovat v Indian institute of mountaineering – jinak řečeno chodit na ty nejvyšší vrcholy světa. Sonam Je nejaktivnější ex-student organizující program v Mulbekhu a nejlépe mu jdou samozdřejmě sportovní aktivity.

Stanzin Khenrab je bratr ředitele naší školy Norbooa.  Již dokončil vysokoškolské vzdělání v oblast ekonomie v Jammu. Právě pracuje v bankovním sektoru a nabízí půjčky začínající podnikatelům v Malém Tibetu.

Fotografie: