Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Nakupte v novém benefičním obchodě

Otvíráme benefiční obchod. Pokud vás mrzí, že nemůžete cestovat, nabízíme vám možnost zažít exotiku. Budeme rádi, pokud z nákupu budete mít radost a prohloubíme váš vztah k Himálaji. Chceme, aby obchod pomohl získat nové Himálajské patrony, popřípadě udržet nadšení těch současných.

 

 

 

 

Zboží v obchodu jsme vybrali aby bylo autentické, kvalitní a unikátní. Autentické znamená, že to zboží je důležité pro tamní obyvatele (že není atrapa pro turisty nebo západní trh). Unikátní že jej u nás nejde sehnat nebo je jedinečné pro tamní prostředí. Kvalitní, abychom zbytečně nezatěžovali životní prostředí a zboží Vám mohlo dobře sloužit.

V obchodě najdete moderní indickou modu, přírodní kosmetiku, šály z kašmíru, tašky a obaly s tibetskou tématikou, fotobrazy a kalendáře, tibetskou medicínu, lampy, sochy, obaly na polštáře atd. Nicméně koukněte se na webu obchodu.

Jsou tři důvody proč jsme se rozhodli založit obchod.

  1. Chceme aby obchod přinesl nové Himálajské patrony, popřípadě motivoval ty současné.
  2. Chceme, aby byl obchod finančně soběstačný (nechceme dotovat jeho provoz).
  3. Budeme rádi, když obchod bude vytvářet zisk na podporu vzdělávání, nicméně není to nejdůležitější kritérium.
 
Češi potřebují nejdříve získat důvěru k podpoře a to mohou přes dobrovolnictví, koncert Tibeťana v Praze nebo nákup v obchodě.
Děkujeme za vaši dosavadní podporu, doufáme že vám obchod přijde jako zajímavá možnost zapojení a doufáme, že z toho budete mít radost a společně se nám podaří získat více Himalájských patronů pro podporu vzdělávání v Malém Tibetu.