Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Koordinátor sbírkové výstavy na hudebních festivalech

Brontosauři v Himálajích umísťují krásnou venkovní výstavu na hudební letní festivaly. Ta vypráví pomocí jedenácti poutavých fotografií o rozměru 2 x 1,5 m příběh o spolupráci obyvatel z vesnice Mulbekh a Brontosaurů v Himálajích, která si získala pozornost až 14. Dalajlámy. Návštěvníci festivalu, kterým se výstava líbí, mohou podpořit brontosaury v Himálajích darováním pevného plastového kelímku. Tím se vzdají zálohy za kelímek ve prospěch školy v Himálajích. Článek z ročníku 2014.

Co je náplní práce:  

Náplň práce je rozdělena na volitelnou a povinou část. Volitelná znamená, že ji může dělat někdo ze současného týmu, anebo právě koordinátor výstavy. Rozhoduje se podle časových možností zájemce o dobrovolnickou pozici.

  • Komunikace s hudebními festivaly ohledně podmínek a místa umístění výstavy – volitelné
  • Komunikace s dobrovolníky, kteří výstavy v průběhu festivalu obsluhují (instalují výstavu a informují lidi, kteří výstavu navštívili)
  • Koordinace umístění výstavy na festivalu – instalace, zajištění dobrovolníků k instalaci, Instruktáž dobrovolníků před festivalem, koordinace dobrovolníků v průběhu festivalu,
  • Evidence získané podpory, tj. kolik se podařilo získat kelímků, kolik se podařilo získat kontaktů atd.
  • Řešení krizových situací, tj. například pokud nepřijede auto na transport výstavy atd.  

Časová náročnost práce:

Časovou náročnost práce významně ovlivňuje množství domluvených festivalů. To může být v rozmezí od 4 do 8. V průběhu roku 2014 se podařilo domluvit se čtyřmi festivaly. Festivaly probíhají v průběhu měsíců - červen, červenec, srpen a září. V průběhu jednoho měsíce nejsou většinou více jak jeden nebo dva festivaly. V průběhu festivalu musí být koordinátor na místě festivalu po celou dobu festivalu. Mezi festivaly nezabere práce více dvě až tři hodiny týdně.

Podmínky:  

Koordinátorovi kryjeme vstup na festivaly, cestovní náklady a telefon. Finanční odměna za práci je možná, ale záleží na specifických podmínkách a výsledcích budoucího ročníku tohoto projektu.

 

V případě vašeho zájmu nás prosím kontaktuje na

info@BrontosaurivHimalajich.cz

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat:

Obrázek uživatele Jiří Sázel
Ing.
Jiří Sázel
Předseda Brontosaurů v Himálajích
+420 603 534 730
 

Fotografie: