Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Buddhistická mše - Pudža - pro Himálajské patrony

Dne 26.12. sloužili v Mulbekhu buddhistickou mši pro pravidelné dlouhodobé podporvatele Himálajské patrony. Přečtete si níže co o mši napsal ředitel školy Tsewang Norboo. 

Protože víme, že Vánoce jsou jedním z vašich nejvýznamnějších náboženských svátků, máme ve zvyku modlit se společně s vámi. Každý rok děláme buddhistickou mši, které říkáme po našem pudža. V průběhu pudži se modlíme za šťastný a pokojný život Himálajských patronů. Abychom si připomněli jména všech patronů tiskneme je na jeden velký plakát.

Našem mnišky stanovily Pudžu na 26.12., což je pro nás také velmi posvátný den podle tibetského kalendáře. V tibetském buddhismu věříme, že modlitba realizovaná s čistým úmyslem a čistým srdcem má vždy pozitivní vliv. V průběhu modliteb používáme spoustu formulí, které mají sílu mentálně a fyzicky uzdravovat, dokonce i v případech kdy vědecké metody nepomáhají.

Doufám, že ucítíte pozitivní dopad našich modliteb stejně jako my cítíme pozitivní dopady vaší dlouhodobé podpory. Velmi vám za ni děkujeme a neváhejte mi prosím odpovědět na tento email, pokud máte cokoliv na srdci, pokud se mnou chcete sdílet jak se jako Himálajský patron cítíte. 

Video zde: 

Fotografie: