Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Koordinátor vnitřní výstavy

Díky venkovní výstavě jsme získali již mnoho nových podporovatelů. Je velmi důležité, aby výstavu mohli vidět ve všech velkých městech, a proto potřebujeme jejího koordinátora.

Náplň práce: Vyjednat s úřady umístění výstavy na náměstí nebo nádraží. Jedná se o oslovení úřadu, domluvy na místě, kde výstava bude, vyplnění všech potřebných dokumentů a zajištění  podpisů. Někdy je potřeba řešit nestandartní situace, třeba když výstavu někdy poškodí nebo ji shodí silný vítr.

Výstava je přemístěna každý měsíc. 

Časová náročnost práce: Většinou je potřeba na začátku každého půl roku stanovit plán výstav, oslovit úřady a začít s nimi komunikovat. Na počátku pololetí může práce zabrat asi hodinu a půl týdne. Následující měsíce zhruba hodinu měsíčně a v létě se většinou nedělá vůbec nic.

Spíše než s velkými časovými nároky je potřeba počítat, že každý týden je potřeba trochu popohnat úřednický kolotoč – buď podepsání nějakého formuláře, vyplnění nějaké blbosti, zaplacení poplatku atd. Práci lze dělat kdykoliv, je na to čas a prostor.

Až do má dobrovolníka natrénované, je schopný všechny úkoly zvládat v minutách :-).

Místo práce: Odkudkoliv s využitím vlastního PC a vlastního mobilu.

Předpoklady: Ochota respektovat a vžít se do světa úředníků a výjimečně se povznést nad nějakým debilem. Jinak je to relativně introvertní práce u vlastního počítače s občasnou potřebou jednat s někým z úřadu. 

Podmínky: Předpokládáme, že tato práce je dobrovolná.

V případě zájmu prosím napište na info@brontosaurivhimalajich.cz