Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Příprava na velkou stavbu je našim hlavním plánem na 2018

V roce 2019 bychom rádi postavili hrubou stavbu nových školních laboratoří, kde bychom reflektovali všechny naše zkušenosti z předchozích let. Abychom situaci nepodcenili rozhodli jsme se tento rok nakoupit všechen materiál, uskladnit jej (hlavně dřevo) v nově postaveném skladu a tesařské a truhlářské dílně. Nechť je nám poctivá příprava benefitem pro další rok.

Výuka hokeje v lednu 2018 byla velmi úspěšná. Proto tento rok rozšíříme školní vybavení o brankářskou výstroj a výuku bendy hokeje v průběhu léta. Výuka ledního hokeje se bude v lednu 2019 opakovat a jejím konci přijede český hokejový tým Františkánská liga na zápas s našimi dětmi.

Do Malého Tibetu zveme v létě herce Zdeňka Piškulu, který se zúčastní Benefiční himálajské výzvy a pokusí se zdoláním sportovních výzev získat dary na podporu naší školy. Do Malého Tibetu jede také zpěvačka, houslistka a herečka Iva Bittová, která společně s místním hudebníkem Ančukem se pojede do nomádské oblasti Čantan inspirovat tamní hudbou.

Iva Bittová potom vezme do ČR tibetského umělce na dva společné koncerty v Brně a Praze. Stejně tak se v ČR můžete těšit na pozimní seminář tibetského umění.

Také jsme hrdí, jak detailně se nám podařilo zpracovat plán roční spolupráce společně s investičním rozpočtem, ten si můžete prohlédnout zde. Pokud by tolik tabulek na někoho bylo moc, trochu středně podobný najdete zde.