Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Analytika: zpracovat proměnlivost velikosti darů a dalších statistik v čase

Abychom dělali naši práci dobře, potřebujeme vědět jak a jestli se mění statistiky našich darů v čase a proto potřebujeme někoho kdo tyto informace zpracuje. 

Náplň úkolu: U Himálajských patronů sledujeme aritmetický průměr daru, histogram četnosti velikosti darů, životnost darů Himálajských patronů, celkový objem darů vztažený k pravidelnému měsíčnímu daru, poměr mužů vs. žen. Data sledujeme od roku 2013. Aktuálně máme zpracovány statistiky pouze aktuální – od počátku do současnosti, ale asi by bylo zajímavé zpracovat jejich vývoj v čase.

Je možné to zpracovat v excelu, ale možná by se to více hodilo přímo v CRM tak, aby se analýza mohla kdykoliv v budoucnu zopakovat (bez toho, aniž by se zase exportovala do Excelu).

Časová náročnost úkolu: Několik hodin, třeba 6, ale záleží na tom, jak moc má dotyčný zkušenosti s analýzou dat popřípadě s CRM SalesForce. 

Místa pro realizaci úkolu: Odkudkoliv na vlastním PC

Předpoklady: Ideální bude schopnost/náklonost k zpracovávat a analyzovat data. Vhodná bude schopnost práce s Excelem a nebo CRM SalesForce.

Podmínky: Předpokládáme, že tato práce je dobrovolná.

V případě zájmu: prosím napište na info@brontosaurivhimalajich.cz