Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Oslava dosažení 500 Himálajských patronů

Tento podzim dosáhneme našeho vysněného cíle. Abychom poděkovali všem, kteří se zapojili, uspořádali jsme oslavu. V rámci ní představíme dárek, který si Brontosauři v Himálajích darovali. Hudební klip „Nezapomeň“ připomínající naše propojení s Tibetem. Autorka, Patricie Fuxová, jej osobně představí společně s hudebníkem z Malého Tibetu, Faisalem. S ředitelem naší školy, Norbooem, zavzpomínáme na začátky spolupráce a taky představíme její budoucí vize. Všichni současní patroni včetně těch, kteří se do té doby patronem stanou, dostanou speciální Khatakh (vítací šálu) pro prvních 500 patronů a zvláštní vydání knihy Příběhů Malého Tibetu (napsané obyvateli naší vesnice). Takže, pokud ještě nejste patronem, tak teď máte super příležitost.

 

12. 11. 2019, 19:00

Venuše ve Švehlovce, Slavíkova 22, Praha

 

Video klip Nezapomeň:

Video klip bude připomínat česko-tibetské přátelství – abychom nezapomněli, čím jsme se stali pro zbytek světa unikátní. Ve videoklipu budou kontrasty i prolínání našich vzájemných životů.

Patricie Fuxová je zpěvačka, textařka, skladatelka a členka hudební skupiny Vesna – oživující českou mytologii.

Hostem ve videoklipu bude také hudebník z Malého Tibetu, Faisal Khan Ashoor, který osobě přijede představit video klip do Prahy. Faisal je mladý a úspěšný muzikant, řekněme takový Tomáš Klus malého Tibetu.

Dárek pro prvních 500 Himálajských patronů:  

Prvních 500 Himálajských patronů od nás dostane speciální pozornosti. Pozornosti dostanou ti, kteří jsou s nám od počátku ale i ti, kteří se patrony stanou do naší oslavy.

Khatakh je „šála“, která se v Malém Tibetu dává návštěvám, speciálním hostům, hudebníkům za vystoupení atd. Kdykoliv je potřeba někomu poděkovat nebo jej poctít. Připravili jsme pro vás speciální khatakh, který dostane právě a pouze prvních 500 Himálajských patronů.

Knihu Příběhy Malého Tibetu napsali sami obyvatelé naší vesnice. Najdete v ní legendy, pohádky a současné životní příběhy obyvatelů vesnice Mulbekh, ale i jejich představy o budoucnosti. Při příležitosti dosažení 500 patronů vám darujeme speciální vydání této knihy. Více o knize zde

Na Khatakh i knihu vám připíše osobní věnování ředitel naší školy, pokud dorazíte. Pokud nebudete moct dorazit, váš dárek vám potom pošleme poštou.

Pokud chcete patřit do první pětistovky, tak neváhejte a zavčas se přihlaste zde: http://www.brontosaurivhimalajich.cz/himalajsky-patron

Ředitel Norboo:

Na událost přiletí také ředitel naší himálajské školy, Norboo. Jak asi víte, bez něj by žádná unikátní spolupráce a škola v Mulbehu nebyla. Norboo a Jirka Sázel rozvíjí vzájemnou pomoc od začátku, a tak připomenou, jak se kdysi potkali a co dalšího budeme dělat, když už máme těch 500 Himálajských patronů. Určitě s tím teď jenom tak neskončíme, ale máme další vizi, jak dělat více lidem radost. Tu se na oslavě dozvíte jako první.

Pro koho akce je:

Akce je pro kohokoliv, kdo mám fandí. Mohou přijít současní Himálajští patroni, naši dobrovolníci nebo třeba někdo, kdo nás ještě vůbec nezná a rád by se s námi seznámil.

Vstupné a rezervace

Myslíme, že to zvládneme utáhnout bez toho, aniž bychom vybírali vstupné. Na akci není potřeba se rozervovat, stačí jenom když prostě přijdete. Samozdřejmě když nám napíšete že dorazíte, tak budeme moc rádi. 

Dotazy zde:

Jiří Sázel
Předseda Brontosaurů v Himálajích
Predseda@brontosaurivhimalajich.cz
+ 420 603 534 730