Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Vyšetření tibetským doktorem – Praha, Brno, Olomouc, Luhačovice - 11 až 19.2.

Zveme vás na vyšetření tibetským Tsewangem Smanlou. Akce je pro kohokoliv, ale pro „Himálajské patrony“ (pravidelné dárce) je vyšetření ZDARMA jako poděkování za jejich podporu.

  • Termín pobytu Tsewanga v ČR: 11.2. až 19.2.2024 
  • Temríny a místa kde budou vyšetření probíhat
    • Brno - 11. 2. (večer) a 12.2. (celý den) - Palackého třída 17 Brno 
    • Luhačovice - 13.2. (večer) a 14 a 15.2. (celý den) - Hotel radun 
    • Olomouc - 16.7. (večer) a 17. 2.  (celý den) - Meditační centrum Gotama, Na Střelnici 1212/39
    • Praha - 18.2. (večer) a 19.2. (celý den) - Open Tibet house 
  • Cena: 900 Kč / zadarmo pro prvních deset Himálajských patronů ... Tibetský doktor vám může předepsat tibetskou medicínu, kterou si můžete případně koupit. 

Objednat vyšetření

Napište vámi preferované datum a čas vyšetření na email  

Medicina@brontosaurivhimalajich.cz

Kontaktní osoba je

  • Jiří Sázel
  • Předseda Brontosaurů v Himálajích
  • + 420 603 534 730

Objednávka a průběh vyšetření

Vyšetření trvá 30 minut. Tibetský doktor s vámi probere váš zdravotní stav a doporučí Vám změnu chování/návyků, stravování, popřípadě Vám předepíše nebo doporučí tibetskou medicínu. 

Po potom co nás kontaktujete s vámi potvrdíme/domluvíme čas a datum Vašeho vyšetření, případně Vás vyzveme k zaplacení účasti a pošleme vám podrobné informace k přípravě na vyšetření.

Na vyšetření je potřeba donést ranní moč. 

Tibetská medicína

Je jednou z nejstarších medicinských tradicí na světě. Je velmi úzce spjata s buddhistickým učením a hodnotí zdraví jako celostí stav člověka. Diagnostika probíhá pomocí komunikace s pacientem, pohledem na jazyk, měřením pulzu, prohlídkou očí a někdy i pozorováním moči a energetických bodů na těle. Základem léčení je změna chování/návyků, změna stravování, předepsání medicíny a a praktikování různých doprovodných terapií (nař. moxování a masáže).

LEKTOR KURZU: TIBETSKÝ DOKTOR TSEWANG SMANLA

Pan Smanla je sedmou generací rodinné tradice tibetských lékařů. Již po 35 let je aktivním praktikujícím doktorem. Po 10 let vedl neziskovkou organizaci, která usilovala o udržení tradice tibetské medicíny v Malém Tibetu a její sblížení a stanovení předností vůči alopatické léčbě. Tsewang je jediným lékařem z Malého Tibetu, který úspěšně provozuje svou praxi v šesti evropských zemích (Německo, Anglie, Švýcarsko, Rakousko, Česko a Slovensko), kde léčil již 3500 pacientů.

 

Cena akce a Himálajští patroni zadarmo  

Himálajští patroni (pravidelní dárci Brontosaurů v Himálajích) mají vyšetření zadarmo, jako poděkování za jejich dary do Malého Tibetu. Patronem se můžete stát klidně před vyšetřením a absolvovat tak vyšetření zdarma.

 

Stát se Himálajským patronem