Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Doporučení: Sháníme výrobce reklamního textilu

Účastníkům benefičních cest nabízíme tričku nebo mikinu na jejich zážitek s námi. Pokud budeme mít českou firmu, která by nabídla reklamní textil darem, ušetříme na provozních nákladech.

Co potřebujeme: Získat českou firmu, která každý rok daruje 50 až 60 ks triček, popřípadě mikin a potiskem. Výměnou bude prezentace na webu a sociálních sítích, logem na tričkách mezi skupinou dobrovolníků a jejich přáteli.

Co chceme po vás: Získat doporučení na firmu, která by dar poskytla. Vyloženě ideální je pokud znáte výrobce reklamního textilu osobně a otevřete nám k němu dveře. To je vždycky lepší, než když budeme spát oficiální emaily.

Časový sled: Do Malého Tibetu jezdíme v létě. Nejpozději na začátku května musí být rozhodnuto, jak firma tento rok trička poskytne / zhotoví.

Proč je tento úkol důležitý: Bez ohledu na to, že tričko z cesty do Malého Tibetu vám bude připomínat vaše zážitky, necháváme naše dobrovolníky napsat na tričko hodnoty, které chtějí předat tamní komunitě. Když se potom náhodou stane situace, že pod tlakem dění v rozvojové zemi, začnou dělat přesný opak, může jim tričko pomoc vzpomenout si předsevzetí, které si před cestou vzal.  

Děkujeme že po spoustu let trička a mikiny bezplatně poskytovala firma JIMI PRINT.

Vaše doporučení prosím konzultujte s