Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Pojeď stavět hokejové hřiště v Malém Tibetu

Brontosauři v Himálajích vyhlašují limitovanou dobrovolnickou nabídku. 

Rádi bychom sehnali dobrovolníky, kteří by jeli v létě stavět první hokejové hřiště v okresu Kargil v Malém Tibetu. První hokej se bude následně hrát v zimě 2017/2018. Více o hokeji v Malém Tibetu zde.

Ve skupině prázdninových dobrovolníků, kteří pojedou do Malého Tibetu na začátku července, stále nemáme dost kluků, kteří by hřiště stavěli. Proto jsme se rozhodli doplnit skupinu dobrovolníků o 2 až 6 kluků, kteří by hřiště jeli stavět. Nabídka je speciální tím, běžně přijímáme dobrovolníky do konce ledna, ale tento rok jsme otevřeli nabídku právě teď.

To, co můžete zažít v Malém Tibetu můžete vidět na videích z minulého roku zde. Například toho video je ze stavby (opravy školní haly z minulého roku).

Podmínky a podrobnosti zapojení jsou vysvětleny na našem webu v části o prázdninovém dobrovolnictví. V případě této nabídky pro vás neplatí povinnost podat přihlášku do konce ledna a povinnost účastnit se prvního přípravného setkání. Nicméně explicitně upozorňujeme, že pro vás platí povinnost se zúčastnit druhého přípravného setkání 14. 4. až 16. 4. u Brna.

Nabídka platí do tohoto pátku 7. 4. 24:00

V případě zájmu podejte prosím přihlášku zde

Fotografie: