Benefiční cesty na rok 2024 najdete již na webu www.himalajskypatron.cz

Back to top

Připravte program v ČR pro dvě učitelky Dolma&Dolma a filmaře Jigmeda z naší školy

Do ČR přijedou na jaře dvě učitelky, Yangchan Dolma a Rigzin Dolma a vycházející kameramanská hvězda, filmař Jigmed Stanzin. Rádi bychom je v ČR inspirovali, představili, jak tu žijeme a taky se s nimi potkali.

Učitelka Yangchan Dolma (zcela v levo) je mniška a ve škole vyučuje náboženský jazyk Bodi. Rigzin Dolma (v pravo s brýlemi, druhá od pravého okraje) je učitelka angličtiny. Jigmed začal jako nadšený filmař, ale teď začíná být už taky jeden z nejlepších filmařů z Malého Tibetu. Zde je jeho Youtube (bohužel ty nejaktuálnější věci tam zatím nemá) https://www.youtube.com/channel/UCYgxmplHbh-3FI_UeJn0guQ/videos

Pokud budete mít zájem ukázat jim ČR pošlete, prosím, návrhy na jejich program v ČR. Vaše návrhy směřujte do termínů od 8.2. do 4.3. Jejich program je sice již sestaven, ale můžeme jej přibůsobit nebo modifikovat avšak s dovolením již současných organizátorů jejich programu. Aktuální verzi programu můžete vidět zde: 

Aktuální verze jejich programu

Navrhujte prosím zcela cokoliv. Můžete je provést po pražském hradě, naučit je lézt na stěně, vzít k babičce na koláče atd. Budeme rádi, pokud bychom učitelkám zprostředkovali kontakt s českým školstvím – takže je pozvěte k vám do školy. Pro Jigmeda by se více hodilo cokoliv, co bude spjaté s natáčením nebo produkcí videí, filmů animací – takže je pozvěte třeba na natáčení nebo do televize.

Pro představu takto vypadali minulé pobyty Mulbečanů v ČR

Fotografie: